<i>Šķēlrāceņ a gāļ un sīpoliem</i>

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Kurzemnieki sapratīs

Nepieciešams:

1 kg kartupeļu
200 g žāvētas gaļas
3 sīpoli
zaļumi

Pagatavošana:

Kartupeļus nomizo, sagriež palielos gabalos, sālsūdenī vāra gatavus.

Gaļu un sīpolus sagriež smalki, apcep. Apcepto gaļu sajauc ar kartupeliem, samaisa, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Pasniedz ar lapu salātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu