Malkinam <i>hat-trick</i>, Krievijai fināls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien Somijas galvaspilsētā Helsinkos tika aizvadīts pirmais pusfināls starp Somijas un Krievijas izlasēm pasaules čempionātā hokejā.

Uzvaru ar rezultātu 6:2 izcīnīja Krievijas hokejisti un iekļuvā finālā, kurā tiksies pret Slovākijas - Čehijas pāra uzvarētājiem.

Rezultāts mačā tika atklāts pirmās trešdaļas astotajā minūtē, kad Jannes Niskalas mestā ripa skāra Krievijas hokejista nūju un mainīja virzienu, ielidojot Semjona Varlamova sargātajos vārtos.

16. minūtē Jevgēņijs Malkins bija pirmais pie atlekušās ripas un arī ar rikošeta palīdzību guva vārtus, panākdams 1:1, bet otros vārtus Malkins guva minūti pirms trešdaļas beigām, kad skaitliskajā vairākumā pārspēja Petri Vehanenu.

Otrās trešdaļas vidū Aleksandrs Ovečkins guva trešos vārtus, bet perioda izskaņā Malkins trešo reizi pārspēja Vehanenu, gūstot hat-trick (4:1).  

Trešā perioda sākumā Deniss Kokarevs panāca 5:1, 49. minūtē Sergejs Širokovs guva sestos vārtus, bet 57. minūtē Mikaels Granlunds otro reizi mačā pārspēja Varlamovu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu