Hendrikss/Liepiņš uzvar PČ posma blakusvāģiem kvalifikācijas sacensībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pasaules čempionātā motokrosā blakusvāģiem trešā posma - Vācijas «Grand Prix» - kvalifikācijas sacensībās sestdien savā braucienā uzvaru izcīnīja beļģis Joriss Hendrikss ar latviešu kantētāju Kasparu Liepiņu.

Hendrikss/Liepiņš labākie bija otrajā grupā, kur otrajā pozīcijā ierindojās Nīderlandes sportists Etjēns Bakss ar latvieti Kasparu Stupeli.

Savukārt pirmajā grupā Māris Rupeiks un Elvijs Mucenieks ieņēma sesto vietu, kamēr 12. pozīcijā ierindojās pagājušā gada pasaules vicečempioni Jānis un Lauris Daideri.

Tikmēr deviņkārtējais pasaules čempions Daniels Vilemsens no Nīderlandes, kurš sezonu sāka ar latviešu kantētāju Haraldu Kurpnieku, pārī ar savu tautieti Keniju van Gālenu izcīnīja uzvaru otrajā grupā.

Kā ziņots, Kurpnieks pēc pasaules čempionāta pirmajā posmā piedzīvotā kritiena pārcietis abu roku plaukstas locītavu operācijas. Līdz brīdim, kad latvietis atveseļosies, kas gan varētu prasīt vairākus mēnešus, Vilemsens startēs pārī ar van Gālenu.

Sacīkstes tiks aizvadītas svētdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu