Butauts: Visas sezonas laikā komandā bija lieliska atmosfēra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«VEF Rīga» komandai otro sezonu pēc kārtas uzvarēt Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijā palīdzēja lieliskā atmosfēra, uzskata galvenais treneris Ramūns Butauts.

Finālsērijas piektajā mačā «VEF Rīga» ar 100:70 (28:14, 24:17, 25:18, 23:21) savā laukumā sagrāva «Ventspils» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-1.

«Šī mums bija smaga sezona. Aizvadījām daudzas spēles ar spēcīgiem pretiniekiem un visi kopā smagi strādājām. Šis ieguldītais darbs arī nodrošināja čempionu titulu,» pēc mača izteicās Butauts. «Mūsu komandā bija lieliska atmosfēra, kas visas sezonas gaitā ļoti palīdzēja. Puiši spēlēja ar traumām un arī pēc tām, parādot raksturu, Pierādījām, ka esam ne tikai spēcīgākā komanda Latvijā, bet arī izcīnījām tiesības spēlēt ULEB Eirolīgas kvalifikācijā, kas ir augsts sasniegums.»

«Līgums man ir spēkā arī uz nākamo sezonu,» stāstīja Butaits. «Man patīk šeit strādāt un vēlētos darbu turpināt. Cerams, ka arī kluba vadība vēlēsies, lai palieku.»

«Augstā līmenī izpildījām treneru norādījumus, jo gribējām titulu izcīnīt savās mājās,» teica viens no «VEF Rīga» līderiem Sandis Valters. «Pirmās divas sērijas spēles mums bija daudz maz normālas, bet trešajā un ceturtajā cīņā bija problēmas. Tāpēc uz šo maču noskaņojāmies īpaši un «Ventspilij» nebija variantu uzvarēt.»

Kā ziņots, par finālsērijas vērtīgāko basketbolistu tika atzīts Kristaps Janičenoks, kurš piecos mačos vidēji spēlē guva 18,0 punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu