«Dacia» atklāj jaunos modeļus «Dokker» un «Dokker Wan»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kasablankas auto izstādē «Dacia» prezentējusi divus jaunus modeļus, kuri šogad papildinās «Dacia» modeļu klāstu - «Dokker», daudzpusīgs pasažieru furgons, un «Dokker Furgons», praktisks mazais furgons. Abi modeļi tiek ražoti Tanžīrā (Tangiers), un plānots, ka Marokā tie nonāks pārdošanā līdz jūnija beigām.

«Dokker» ir praktisks un daudzpusīgs piecvietīgs pasažieru furgons, kuru iespējams pasūtīt ar vienu vai divām slīdošajām durvīm. Pateicoties tā plašajam bagāžas nodalījumam un modulārajam salona dizainam, tas ir ideāls klientiem, kuri meklē automašīnu gan kravas pārvadāšanai, gan ģimenes komfortam.

«Dokker Furgons», mazā tā paša modeļa furgona versija, pieejams ar vienu vai divām slīdošajām durvīm, un tā mērķauditorija ir biznesa klienti, it īpaši tirgotāji. Papildus tam, ka šis modelis ir uzticams un robusts, tā kravnesības kapacitāte ir viena no labākajām savā segmentā. Vēl kā papildus priekšrocības jānorāda tā modulārais salona dizains un ekonomiskais degvielas patēriņš.

Modeļa nosaukums «Dokker» ir atvasināts no angļu valodas vārda dockworker, un tas norāda par šo divu modeļu lielo kravnesības kapacitāti, kā arī to modulāro salona dizainu un robustumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu