Vecākiem par pozitīvām bērnu audzināšanas metodēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jelgavā veiksmīgi aizvadītas apmācības vecākiem un pedagogiem par «Harmonisku bērnu attīstību un pieaugušo līdzdalību», kas notika 19.maijā un ko apmeklēja interesenti no Jelgavas, Tukuma, Rīgas un Ozolniekiem. Nākošā tikšanās notiks 9.jūnijā, kad vecāki un pedagogi kopā ar psiholoģijas eksperti Gunitu Kleinbergu apgūs un praktiskās nodarbībās izmēģinās «Pozitīvas bērnu audzināšanas metodes», portālu «Apollo» informēja Iveta Pavziniuka.

Tikmēr šīs nedēļas ceturtdienā - 24.maijā, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā plkst. 18:00-20:00 notiks diskusija vecākiem un pedagogiem - «Vecāku tiesības un pienākumi skolā un pirmsskolā», ko ar Jelgavas Domes atbalstu organizēs biedrības «Saules skola» un «Latvijas vecāku kustība». Diskusiju mērķis ir kliedēt vecāku un pedagogu abpusējus mītus par līdzdalību (vai bezdarbību) bērnu izglītošanā un audzināšanā. Ir svarīgi apzināties ka vecāki un pedagogi var savstarpēji palīdzēt viens otram, tādējādi veidojot pozitīvu vidi bērnam. Mēs paredzam, ka sarunas un «konstruktīva strīdēšanās» radīs daudz jaunu sadarbības instrumentu. Nākošā diskusija notiks 31.maijā un tās tēma būs «Prasmes apvienot personīgo izaugsmi, stabilitāti ģimenē un izaugsmi karjerā». Abas diskusijas ir bezmaksas.

Vairāk informācijas par mācībām un diskusijām: www.saulesskola.lv, www.tautasskola.lv, www.draugiem.lv/skola

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu