Mourinju pagarina līgumu ar Madrides «Real»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šī gada Spānijas čempionvienība Madrides «Real» šodien uz četriem gadiem pagarināja līgumu ar komandas galveno treneri Žozē Mourinju.

Noslēgtā vienošanās paredz, ka ambiciozais portugāļu speciālists «Real» komandu vadīs vismaz līdz 2016. gada 30. jūnijam.

Mourinju vēl maija sākumā izteicās, ka viņam nav vēlēšanās vadīt kādas citas valsts klubu, lai gan vairāki masu mediji izplatīja baumas, ka Mourinju varētu atgriezties Anglijā, kur speciālists laikā no 2004. līdz 2007. gadam bija Londonas «Chelsea» galvenais treneris.

49 gadus vecais Mourinju par Madrides «Real» galveno treneri strādā kopš 2010. gada. Pirmajā sezonā pie komandas vadības stūres Mourinju palīdzēja «Real» izcīnīt Spānijas Karaļa kausu, bet aizvadītajā sezonā tā pirmo reizi kopš 2007./2008. gada sezonas triumfēja Spānijas čempionātā.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas turnīrā Madrides «Real» spēja iekļūt pusfinālā, kur divu spēļu summā cīnījās neizšķirti 3:3 ar Vācijas klubu Minhenes «Bayern», tomēr zaudēja pēcspēles 11 metru sitienu sērijā.

Pirms pārcelšanās uz Madridi Mourinju no 2008. līdz 2010. gadam bija Milānas «Inter» komandas galvenais treneris, palīdzot tai 2010. gadā triumfēt gan Itālijas čempionātā, gan UEFA Čempionu līgā.

Kā «Inter» galvenais treneris Mourinju izcīnīja otro UEFA Čempionu līgas titulu. Iepriekš viņa vadībā šajā turnīrā bija uzvarējusi arī Portugāles «Porto» komanda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu