Vlasiča traumas dēļ varētu izlaist olimpiskās spēles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Divkārtējai pasaules čempionei augstlēkšanā Blankai Vlasičai no Horvātijas traumas dēļ varētu nākties izlaist Londonas olimpiskās spēles, kas sāksies jau pēc nedaudz vairāk nekā diviem mēnešiem.

Kā otrdien atzina Vlasiča, viņa varētu nepagūt atveseļoties pēc kreisās pēdas operācijas.

«Diemžēl šobrīd neskaidrība ir gan par olimpiskajām spēlēm, gan par visu šo sezona,» 28 gadus vecā Vlasiča teica žurnālistiem. «Es nepadošos, tomēr arī neriskēšu. Ļoti labi pazīstu savu ķermeni un sapratīšu, vai esmu spējīga startēt, vai nē.»

Vlasičai artroskopiskā operācija viņas kreisās - atspēriena - kājas Ahilleja cīpslai tika veikta janvārī. Sportiste pakāpeniski atsāka treniņus, tomēr nepazūdošās sāpes aprīlī lika veikt vēl vienu nelielu operāciju, lai izņemtu mazu kaula gabalu, kas bija palicis pirmajā operācijā.

Kā ziņots, Vlasiča 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba medaļu. Tāpat viņa piecus gadus pēc kārtas atzīta par Horvātijas labāko sportisti.

Pagājušā gada pasaules čempionātā slavenajai horvātu augstlēcējai nācās samierināties ar sudraba godalgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu