Vientuļi vīrieši par pieciem dolāriem var tikt pie draudzenes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Izveidota jauna mājaslapa, kurā vientuļi vīrieši tikai par pieciem dolāriem (2,75 latiem) var iegādāties viltus draudzeni.

22 gadus vecā studenta Kodija Kresiska mājaslapa «GirlfriendHire» uzsāka darbību pagājušajā mēnesī. Tās īpašnieks apgalvo, ka nopirkti jau 300 viltus draudzeņu pakalpojumi, savukārt mājaslapu kopumā apmeklējuši jau 100 000 ziņkārīgo.

«Meitenes dod puišiem padomus, viņu vietā izšķiras ar iepriekšējām draudzenēm vai nosūta «Facebook» ziņojumu, ko viņi var parādīt saviem draugiem,» Kresiskis paskaidro laikrakstam «Naples Daily News».

Mājaslapā strādājošās sievietes par pieciem dolāriem gatavas noteiktu laika posmu izlikties par klientu draudzenēm sociālajā tīklā «Facebook», sūtīt īsziņas, taču kāda lietotāja sola vienkārši «atbalstīt».

Kreisiskis apgalvo, ka mājaslapā reģistrējušies jau 1600 vīrieši. Viņi var ieteikt jaunus pakalpojumus, ko vēlētos saņemt.
«Nosūtīt romantisku pastkarti no Ņujorkas,» vēlas viens no klientiem. «Būt manai viltus draudzenei sešus mēnešus. Es gribētu arī kopīgas fotogrāfijas,» raksta kāds cits.

Kaut arī mājaslapa paredzēta galvenokārt vientuļiem vīriešiem, tajā pieejams arī pakalpojums «šķiršanās pilnvara», kas palīdz klientiem pārtraukt attiecības ar līdzšinējo draudzeni.

Kresiskis atklāja, ka pats uzrauga visu lietotāju kontus. Piecu dolāru robežu viņš noteicis tāpēc, lai nepieļautu prostitūciju vai citu nelegālu darbību veikšanu ar mājaslapas palīdzību. No katra pārdotā pakalpojuma viņš patur 50 centus (28 santīmus).
«Es jūtos kā Mērija Šellija, jo esmu radījis Frankenšteinu,» sacīja idejas autors. «Meitenes ir neizdibināmas. Puiši par viņām nezina pilnīgi neko.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu