<i>Anmary</i> jūtas gandarīta par paveikto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Anmary: «Paldies visiem, kas turēja īkšķus un bija kopā ar mani! Jūtos lepna par iespēju dziedāt uz lielās Eirovīzijas skatuves. Dziedātājam tas ir īpašs un nozīmīgs notikums, uzstāties tik plašas auditorijas priekšā. Es baudīju šīs trīs minūtes un esmu gandarīta par sniegumu, jo nodziedāju godam!

Paldies manām bekvokāla meitenēm - Anitai Levšai, Annai Žukovai, Jeļenai Matulei un Līgai Robežniecei, kuru vokāli veidoja piesātinātu un krāšņu, dziesmas «Beautiful Song», skanējumu.

Galveno balvu iegūst tikai viens - tikai viena valsts ir uzvarētāja! Es jūtos godalgota!

Esmu iepazinusies ar atsaucīgiem un sirsnīgiem cilvēkiem, saņēmusi neskaitāmi daudz atzinīgus vārdus un laba vēlējumus. Dziesmai Beautiful Song ir izveidots skaists videoklips. Manis iedziedātā azerbaidžāņu tautas dziesma Sari Gelin, skan Azerbaidžānas radio stacijās. Ir saņemti uzaicinājumi koncertēt šajā viesmīlīgajā valstī, kā arī ierakstīta dziesma kopā ar azerbaidžāņu dziedātāju Safuru. Viesošanās laikā dzimušas daudzas jaunas idejas dažādiem projektiem.

Nenovērtējamu atbalstu sniedz mana komanda!

Paldies Eirovīzijas delegācijas vadītājai Zitai Kaminskai, kura ir paveikusi neticami apjomīgu darbu, lai viss vispār notiktu! Viņas zināšanas, pieredze un padomi ir zelta vērti!

Paldies Eirovīzijas producentam Aigaram Dinsbergam un manai menedžerei Inesei Krūmiņai! Šie cilvēki ir profesionāļi un ar viņiem ir ļoti viegli strādāt.

Paldies preses vadītājai Aijai Medinikai. Ar viņas palīdzību un atbalstu, spēju tikt galā ar vairāk nekā simts intervijām, kuras sniedzu ārvalstu presei. Aija ir izcila!

Paldies dziesmas «Beautiful Song» priekšnesuma veidotājām režisorei Dacei Pūcei, horeogrāfei Santai Grīnfeldei un tērpu māksliniecei Indrai Salcevičai.

Gatavošanās Eirovīzijai nav iespējama bez labvēļiem. Liels paldies «Latvijas Dzelzceļam», «Live Riga», kompānijai «Eliēr», Kasparam Viškintim un visiem tiem, kuri mani atbalstīja ceļā uz starptautisko konkursu!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu