Starp debesīm un zemi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Izdevniecībā «Kontinents» izdots Marka Levi romāns «Starp debesīm un zemi».

Reiz, vēlā vakara stundā vientuļa arhitekta dzīvoklī uzrodas skaista, nepazīstama sieviete... Tikai viņš spēj sievietei palīdzēt.
To, ko es jums pastāstīšu, ir grūti izskaidrot. Tas ir neticami, tomēr, varbūt jūs man noticēsiet. Tas man ir ļoti svarīgi. Jūs, iespējams, esat vienīgais cilvēks pasaulē, ar kuru varu dalīties šajā noslēpumā...

Romāns ir pilns valdzinājuma un dzirkstoša humora. Galvu reibinošas kolīzijas un negaidīti sižeta pavērsieni aicina lasītāju ļauties neticamam piedzīvojumam.

Marks Levi ir viens no populārākajiem mūsdienu franču rakstniekiem un nepārspēts sentimentālā romāna meistars, kura darbi tulkoti 40 valodās un pārdoti miljoniem eksemplāru visā pasaulē. Stīvens Spīlbergs iegādājās Marka Levi pirmā romāna ekranizācijas tiesības par diviem miljoniem dolāru. Pēc šī romāna uzņemta filma, kuru inscenējis viens no modernākajiem un populārākajiem Holivudas režisoriem – Marks Voterss.

No franču valodas tulkojusi Sintija Rimšele, vāka dizains Artūrs Zariņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu