Eksotiskie salāti ar žāvētu vistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

1 galviņa ledussalātu
300 g žāvētas vistas
2 apelsīni
1 gurķis
sīpolu loki vai sīpols
dilles
2 tomāti
400 g jogurta bez piedevām
sāls
cukurs
pipari
citronu sula
baltmaizes grauzdiņi

Pagatavošana:

No jogurta, šķipsniņas cukura, citrona sulas, sāls un pipariem pagatavo mērci.

Salātus, zaļumus, gurķi, tomātus sagriež, sajauc kopā. Salātiem pieliek nomizotus, sagrieztus apelsīnu gabaliņus. Vistai atdala kaulus un ādu, sagriež.

Porciju traukos liek zaļos salātus, virsū vistu, pārlej ar mērci, pārkaisa ar grauzdiņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu