Miera ielas republika aicina uz Vasarsvētkiem un Raibo Eko tirdziņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Miera ielas īres namu pirmajos stāvos vienmēr atradušās dažādas iestādes un bodītes. Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas, veikaliņi, kuros pārdot pašu radītas vai ražotas lietas, mākslinieku darbnīcas un citas iniciatīvas. Šeit valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers, kas rodas, nogriežoties no galvenajām ielām un to burzmas.

Lai raisītu īstu vasaras sajūtu Miera ielas iedzīvotājiem, draugiem, kaimiņiem un ciemiņiem, ielas iemītnieki visas dienas un ielas garumā priecēs un izklaidēs apmeklētājus ar eko un vintage tirdziņiem, dažādām nodarbībām, konkursiem, performancēm, meistarklasēm, grāmatu atvēršanu, izstāžu, veikalu atklāšanu, kino un mūziku!

Pagalmā pie ekoloģisko produktu veikala «Dabas Dobe», Miera ielas 15 iekšpagalmā no pulksten 11:00-17:00 Raibais Eko tirdziņš piedāvās:

•Bioloģisko lauksaimnieku labumus - dārzeņus, maizi, svaigus sierus, tējas, mājas saldējumu, svaigus zaļumus, garšaugus, rabarberus, medu par draudzīgām cenām un produktu degustācijas

•Garšaugu un puķu stādus, vasarīgas rotas

•Bērnus priecēs gudrās koka rotaļlietas no veikala «Domiņa» un foršās grāmatas no izdevniecības «Liels un Mazs»

•Viktorīnās par Brīvs no ĢMO, Fairtrade, Tiešā Pirkšana un citām «zaļām» tēmām varēs laimēt dabai draudzīgos bioplastmasas piknika traukus un palmu lapu traukus

•16:00 Latvijas vīndaru vīnu degustācijā džezīgi vieglā The Quinters pavadījumā varēs izvēlēt «Miera ielas vasaras vīnu»

•No 12:00 ģimenes un bērni varēs darboties radošajās darbnīcas: «No krāmiem līdz brošai» kopā ar EllaPella Shop un sveču un ziepju liešana un lūpu balzamu gatavošana kopā ar Mana kosmētika

«Miers ir maldīgs - iela dzirkstī! Nāciet ciemos!» aicina svētku rīkotāji, Miera ielas republikas radošais kvartāls!

Precīza pasākumu programma un to norises vietas atrodamas: «mieriela.lv».

Pasākums norit Rīgas 2014.gada Eiropas kultūras galvaspilsētas pilotprojekta - «Radošie kvartāli iesilda Rīga|2014» ietvaros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu