Vai Rīgas «Dinamo» aizvadīs spēles Ziemeļamerikā?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs sacījis, ka ir ideja NHL klubiem spēles aizvadīt Eiropā, savukārt KHL komandas dotos uz Ziemeļameriku, lai nospēlētu dažas regulārā čempionāta spēles, raksta «Sports.ru».

«Ideja ir ļoti vienkārša - uztaisīt eksperimentu, kad trīs, četras komandas no KHL un NHL dotos izbraukumos un aizvadītu nevis pārbaudes spēles, bet gan regulārās sezonas mačus. Domāju, tas būtu lieliski,» citēts Medvedevs.

«Kalendārā nebūtu nepieciešams pārtraukums, tagad lido visi un daudz. Pirmajā sezonā varētu aizvadīt desmit līdz divpadsmit šādas spēles, pavērot, kāda būtu līdzjutēju reakcija. Šis solis spēli padarītu vēl populārāku,» uzsvēra līgas prezidents. 

«Tagad ar NHL tiek apspriestas jaunas idejas, kā izveidot starptautisko kalendāru tā, lai neviens neciestu. Ir interesanti piedāvājumi, taču patlaban tos neatklāšu,» piebilda Medvedevs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu