Parādījusies «eksotiska» versija par «Superjet-100» katastrofas iemesliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Medijos parādījusies jauna eksotiska versija par «Superjet-100»  katastrofas iemesliem, ziņo Krievijas mediji.

Kompānijas «Гражданские самолеты Сухого» pārstāvis paziņojis laikrakstam «Komsomoļskaja pravda»,  ka tiekot pieļauta versija - katastrofa bijusi rūpnieciska sabotāža un centieni no tirgus izspiest Krievijas lidmašīnas.

Pārstāvis pamanījis, ka Džakartas lidostā, no kurienes izlidoja «Superjet-100», atrodas ASV militāro gaisa spēku bāze. Speciālisti mēļojot, ka no šīs bāzes, iespējams, raidīts signāls, kas izsitis no ierindas lidmašīnas mērierīces.

Iekšējās izlūkošanas dienesta pārstāvji laikrakstam atzīst, ka no ārpuses ietekmēt lidmašīnas ierīču darbību patiešām ir iespējams, un tas ir pierādāms.

Specdienesti jau sen sekojot ASV militāro gaisa spēku darbībai Džakartas lidostā. Esot zināms, ka viņu rīcībā ir tehnoloģijas, ar kuru palīdzību iespējams no zemes traucēt sakarus un izsist no ierindas lidmašīnas mērierīces.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu