Jau otro gadu Madonas rallijs skatītājiem būs par velti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Tīdmanis/Go4Speed

Pārsteigumi ir labi, ja tie mēdz atkārtoties. Arī šajā gadā Latvijas rallija un rallijsprinta čempionāta posms, kā arī Igaunijas čempionāta posms – rallijs «Madona 2012» visiem rallija un autosporta cienītājiem būs bezmaksas. Ralliju «Madona 2012» jau otro gadu dāvina saldējums «Klasika». Tas nozīmē, ka visus rallija ātrumposmus, kas 8. un 9.jūnijā notiks Madonas novada ceļos, skatītājiem būs iespēja vērot bez lieku finanšu līdzekļu izdošanas.

Saldējums «Klasika» ralliju atbalstīja arī pagājušajā gadā, kad sacensības notika divās pilsētās – Jēkabpilī un Madonā. Toreiz organizētāji novēroja pamatīgu skatītāju skaita pieaugumu. Tāpēc šogad, kad rallija svētki risināsies tikai Madonā, līdzjutēju skaits varētu sasniegt jaunus rekordus.

Rallija «Madona 2012» organizatori sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību, kā arī atbalstītājiem ir sagatavojuši daudzus pārsteigumus un pasākumus, ko visi autosporta cienītāji, novada iedzīvotāji un viesi varēs baudīt divu dienu garumā.

Latvijas rallija čempionāta kalendārā, rallijs «Madona 2012» šajā gadā būs arī Igaunijas rallija čempionāta posms. Tas lielā mērā ir iepriekšējo gadu profesionālās organizētāju komandas darbības novērtējums.

Turpinās arī sportistu pieteikšanās sacensībām un, ņemot vērā to, ka rallijs «Madona 2012» būs ne tikai Latvijas rallija un rallijsprinta čempionāta posms, bet arī Igaunijas čempionāta posms, maksimālais braucēju skaits ir līdz 150 ekipāžām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu