Pļaviņš/Šmēdiņš Prāgas posmu pabeidz 9. vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola pāris Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš šodien Pasaules kausa izcīņas posmu Prāgā noslēdza devītajā vietā.

Šīsdienas trešajā spēlē Pļaviņš/Šmēdiņš ar 0-2 (16:21 un 19:21) zaudēja Nīderlandes pārim Džonam Stīkemā/Kristiānam Fārenhorstam (30.). 

Atgādinām, ka šīsdienas pirmajā spēlē Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-0 (21:18 un 34:32) dramatiskā cīņā pārspēja Norvēģijas duetu Tarjei Skārlundu/Martinu Spinangru (18.), kuri ir tiešie konkurenti cīņā par tikšanu uz Londonas olimpiskajām spēlēm. Bet otrajā mačā Latvijas duets ar 2-1 (19:21, 21:19 un 15:9) pārspēja poļus Mihalu Kadziolu/Jakubu Šalankjeviču (25.).

Ceturtdien Pļaviņš/Šmēdiņš pamatturnīra pirmajā kārtā pieveica francūžus Endiju Sē/Levinu Sē (16.), bet otrajā kārtā piekāpās amerikāņiem Todam Rodžersam/Filam Dālhauzeram (1.).

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins (13.) šodien pieveica kazahus Alekseju Sidorenko/Aleksandru Djačenko (21.), bet zaudēja Rodžersam/Dālhauzeram, tādejādi sestdien Latvijas duetam būs vēl viena iespēja pacīnīties par vietu pusfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu