Par saulespuķu sēklu spļaušanu zemē administratīvi sodīs 16 gadus vecu jaunieti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vakar Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes rajona darbinieku uzmanību kādā sabiedriskā transporta pieturvietā piesaistīja kāds jaunietis, kurš ēda saulespuķu sēklas un čaumalas spļāva zemē.

16 gadus vecajam jaunietim izskaidroti Rīgas domes saistošie noteikumi, kā arī noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Par pārkāpumu informēti arī viņa vecāki, aģentūra LETA uzzināja RPP.

Savukārt Zemgales priekšpilsētas pārvaldes policisti, veicot reidu kādā tirdzniecības vietā, konstatēja, ka 14 gadus vecai personai tiek pārdots alkohols un tabakas izstrādājumi. Šajā lietā pieņemti paskaidrojumi un sākta administratīvā lietvedība.

Šonakt Centra rajona pārvaldes darbinieki uz ielas pamanīja jaunieti alkohola reibumā. Persona tika aizturēta un nogādāta policijā, lai veiktu alkohola ietekmes ekspertīzi. Policisti jaunietim noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu un par konstatēto informēja jaunieša māti. 16 gadus vecajam jaunietim bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, un uz policijas pārvaldi izsauktie mediķi viņu hospitalizēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu