Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Rīgas ielās sievietes uz motocikliem rāda kailas krūtis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Pikantais video ir motoforuma «motopower.lv» organizētās kampaņas «Motociklistu redzi? Palaid to ... tas var būt patīkami!» sastāvdaļa. Ar šo kampaņu Latvijas lielākais motoforums ir vēlējies panākt autovadītāju uzmanību un sapratni pret motorizēto divriteņu vadītājiem.

«Izvēlētie videoklipu un akcijas dalībnieku paņēmieni kādam var šķist nedaudz izaicinoši – no sabiedriskās kārtības vai satiksmes noteikumu burtiskas izpildīšanas viedokļa. Taču, ja tas ir tas, kas vajadzīgs, lai pievērstu uzmanību, neliela, pozitīva provokācija ir attaisnojama,» uzskata akcijas organizators un «motopower.lv» vadītājs Anrijs Anspoks.

«Pagājušā gada motsezonas laikā uzvirmoja asas, nereti ļoti agresīvas diskusijas, izskanot viedoklim, ka motociklisti sev pieprasa kaut kādas īpašas tiesības. Ar šo akciju mēs gribam parādīt, ka drošība un pozitīva saskarsme ir abpusējas domāšanas un rīcības rezultāts un ka autobraucējiem un motociklistiem vienam otru nevajadzētu uztvert kā oponentus,» uzsver akcijas rīkotājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu