Nepieciešams:
2,5 kg cūkgaļas
200 g spinātu
1 ābols
ķiploks
sviests
pipari
muskatrieksts
sāls
100 g cietā siera
Pagatavošana:
Gaļas gabalu sagriež tā, lai to varētu atvērt un izveidot pēc iespējas lielāku gaļas plāksni. Gaļu saklapē ar gaļas āmuriņu.
Sviestā apcep sagrieztu ābolu ( skābu) un spinātus, piespiež ķiploku, sāla, piparo, pieliek muskatriekstu. Pildījumu liek uz gaļas, pārkaisa ar rīvētu sieru, satin rullī un nosien ar diegu.
Gaļu liek folijā, cep 200 grādos pusotru stundu, cepšanas beigās foliju noņem.
Cūkgaļa ar pildījumu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.