No amata atkāpies Latvijas Eirovīzijas projekta producents

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijā jorpojām nerimst kaislības par Anmary uzstāšanās nepilnībām. Vaina tiek meklēta tērpos, horeogrāfijā, scenārijā, fona vokālistēs, pašā solistē un galu galā Latvijas Televīzijas (LTV) delegācijas vadībā, vēsta laikraksts «Neatkarīgā Rīta avīze».

Pirmais uz to ar visnopietnāko soli reaģējis Eirovīzijas producents Aigars Dinsbergs, kurš esot paziņojis par savu atkāpšanos no šā posteņa. 

«Uzdevumu [tikt finālā] mēs neizpildījām, tātad es kā producents acīmredzot neesmu izdarījis visu, ko vajadzēja. Tāda ir spēle, acīmredzot biju uzlicis pārāk augstu likmi,» laikrakstam atklājis Dinsbergs. Viņš jau pirms konkursa esot teicis, ka šī deklarētā un izvirzītā mērķa nesasniegšanas gadījumā viņš sadarbību ar LTV neturpināšot. «Neesmu no tiem, kas atkāpjas no saviem vārdiem: kādam [par šādu rezultātu] ir jāuzņemas atbildība,» «Neatkarīgajai» telefonsarunā no Baku vēstījis Dinsbergs.

Viņš rezumē, ka acīmredzot neesot visu izvērtējis, bet Dinsbergs nenožēlojot nevienu mirkli, ko nostrādājis pie šī projekta. Dinsbergs vēl veiksmi nākamajam producentam.

Pēc neiekļūšanas finālā Latvijas nometnē neesot valdījusi nolemtība. «Esam apmierināti ar dzīvi, nav nekādas zaudējuma sajūtas, ir labi padarīta darba sajūta. Darbs bija ieguldīts ļoti liels, esmu lepns, kā meitenes nodziedāja. Vai mūs saprata vai nesaprata – tas jau ir gaumes jautājums,» sacījis Aigars Dinsbergs.

Anmary Azerbaidžānā esot guvusi milzīgu popularitāti. Viņas iedziedātais «Sari Gelin» skanot teju visās radiostacijās un dziedātāja aicināta uz vairākiem raidījumiem, saņemti piedāvājumi koncertēt. «Viņa šeit tiek nēsāta uz rokām! Žēl, ka to nesaprot mūsu pašu mājās...» sarunas izskaņā «Neatkarīgajai» ar nožēlu teicis producents.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu