Latvija varēs balsot par favorītiem Eirovīzijas finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Latvijas iedzīvotāji varēs balsot konkursa finālā, kas notiks sestdien, 26. maijā, plkst. 22.00 Baku un būs skatāms tiešraidē LTV1 kanālā un LTV («ltv.lv») mājas lapā internetā; skatīšanās ierobežota Latvijas teritorijā. 

Balsot 26. maijā varēs gan ar telefona zvanu, gan īsziņu starpniecību. Par balsošanas noteikumiem skatītāji tiks informēti arī tiešraides laikā. Maksa gan par zvanu, gan īsziņu būs Ls 0,30.

Šogad konkursa finālu komentēs Valters Frīdenbergs un Kārlis Būmeisters, bet Latvijas balsojuma rezultātus paziņos Valters Frīdenbergs.

Bez piedalīšanās pusfinālos automātiski finālā startēs Vācija, Francija, Lielbritānija, Spānija, Itālija un Azerbaidžāna.

Pirmajā pusfinālā ceļazīmi uz finālu izcīnīja Krievijas, Īrijas, Īslandes, Grieķijas, Albānijas, Rumānijas, Kipras, Dānijas, Ungārijas, un Moldovas pārstāvji.

Otrajā pusfinālā ceļazīmi uz finālu ieguva Serbija, Maķedonija, Malta, Ukraina, Zviedrija, Turcija, Igaunija, Norvēģija, Bosnija Hercegovina un Lietuva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu