Štrombergs PČ piedzīvo kritienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Māris Štrombergs sestdien vakarā Birmingemā pasaules čempionātā BMX riteņbraukšanā piedzīvoja kritienu un finālā ierindojās pēdējā, astotajā vietā, vēsta portāls «Britishcycling.org.uk».

Štrombergs 1/4 finālā bija pirmais, pusfinālā trešais, taču finālā, kurā latvieti pēc starta apdzina vairāki sportisti, Štrombergs piedzīvoja kritienu un nefinišēja.

Zelta medaļu izcīnīja Sems Vilobijs no Austrālijas, sudrabs francūzim Žorisam Dodē, bet uz pjedestāla trešā pakāpiena stājās viņa tautietis Moana Mo Kalē.

Ceturtajā vietā ierindojās austrālietis Entonijs Dīns, piektais bija amerikānis Deivids Hermans, sestais finišēja vēl viens amerikānis Donijs Robinsons, bet septītais palika Marks Villers no Jaunzēlandes.

Divi citi Latvijas sportisti - Toms Mankus un Edžus Treimanis - nepārvarēja ceturtdaļfināla barjeru.

«Apollo» jau ziņoja, ka Štrombergs piektdien izcīnīja ceturto vietu pasaules čempionāta individuālo braucienu superfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu