Aicināt referendumā balsot par krievu valodu PBK esot likuši skatītāji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Reklāmās aicināt savus skatītājus referendumā par krievu valodu kā otro valsts valodu balsot «par» Pirmajam Baltijas kanālam (PBK) esot likuši skatītāji, to intervijā laikrakstam «Diena» sacīja PBK valdes priekšsēdētājs Oļegs Solodovs.

Viņš uzsvēra, ka PBK sapratis, ka skatītājs ies balsot «par», un viņiem jārīkojas tāpat.

«Nu nebija tur nekā tāda, mēs vienkārši sapratām, kā šajā situācijā rīkosies mūsu skatītājs, ka viņš ies balsot par un mums jārīkojas tāpat. Mūsu skatītāji ir ļoti lojāli, tādēļ ļoti personīgi uztver kanāla rīcību. Mēs, var teikt, esam šo skatītāju ķīlnieki, jo – varbūt arī gribam paust paši savu viedokli, bet mums tas jādara ļoti uzmanīgi,» klāstīja Solodovs.

Viņš norāda, ka lietot vārdu «aicināt» patiesībā būtu nepareizi.

«Es vārdu «aicināja» nelietotu. Es teiktu, ka mēs pateicāmies saviem skatītājiem ar šo akciju par to, ka viņi mūs skatās. Jo, ja paskatīsies, kas [no krievvalodīgajiem] atnāca uz referendumu, tad praktiski 100% tie ir mūsu skatītāji. Mums viņi ir jāsaprot un jāuzklausa, jo mēs saprotam, ka galvenokārt esam krievvalodīgo kanāls. Pilsoņi vai nepilsoņi, tas jau mūs neinteresē. Tādā veidā mēs viņiem teicām paldies, bet jūs to pārdēvējāt par aicinājumu,» stāstīja Solodovs.

Uz jautājumu, kā PBK rīkotos referenduma par eiro ieviešanu gadījumā, Solodovs atbildēja: «Ja jutīsim – pēc aptaujām, pēc «elpas» –, ka skatītāji ir pret vai par, mēs pozicionēsimies ar viņiem.»
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu