Skolēni kārtos centralizētos eksāmenus ģeogrāfijā un svešvalodā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifonova/LETA

Šodien vidusskolēniem notiks centralizētais eksāmens ģeogrāfijā, bet 9.klases skolēniem - eksāmens svešvalodā rakstos un mutvārdos, liecina 2011./2012.mācību gada valsts pārbaudījumu grafiks.

Eksāmens svešvalodā notiks arī rīt, 30.maijā.

Kā ziņots, 30.maijā notiks centralizētais matemātikas eksāmens vidusskolu absolventiem. 1.jūnijā 12.klases skolēni kārtos centralizēto vēstures eksāmenu. 4.jūnijā un 5.jūnijā notiks centralizētais krievu valodas eksāmens rakstos un mutvārdos vidusskolēniem. 4.jūnijā būs eksāmens mācībvalodā (krievu valodā) tiem 12.klases skolēniem, kuri apgūst mazākumtautību izglītības programmu.

Ekonomikas eksāmens vidusskolēniem notiks 6.jūnijā, savukārt centralizētais bioloģijas eksāmens 12.klases skolēniem notiks 8.jūnijā. Centralizētais vācu valodas eksāmens rakstos un mutvārdos 12.klases skolēniem notiks 11. un 12.jūnijā. Franču valodas eksāmens rakstos un mutvārdos vidusskolēniem notiks 12.jūnijā. Centralizētais eksāmens fizikā vidusskolēniem notiks 14.jūnijā. Centralizētais eksāmens ķīmijā vidusskolēniem notiks 18.jūnijā.

Centralizētais eksāmens matemātikā 9.klases skolēniem notiks 5.jūnijā. Centralizētais eksāmens vēsturē būs jākārto 7.jūnijā.
Centralizētais eksāmens mācībvalodā (krievu, poļu) rakstos un mutvārdos 9.klases skolēniem, kuri mācās mazākumtautību izglītības programmā, notiks 12.jūnijā un 13.jūnijā.

Tiem vidusskolu un pamatskolu beidzējiem, kuri dažādu iemeslu dēļ noteiktajā laikā nevar kārtot eksāmenu, to būs iespējams darīt papildtermiņā, kas ilgs no 19.jūnija līdz 5.jūlijam.

2011./2012.mācību gadā centralizēto eksāmenu sertifikāti pamatizglītībā tiks izsniegti 15.jūnijā, bet centralizēto eksāmenu sertifikāti vispārējā vidējā izglītībā - 10.jūlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu