Fotogrāfa Lavrinoviča tuvinieki šokā par ārstu rīcību: Tas ir noziegums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Sabiedrību satraukusi vēsts, ka no slimnīcas izrakstīts cilvēks nomiris turpat Stradiņa slimnīcas teritorijā un, neviena nemanīts, nogulējis tur veselu mēnesi.

Mirušā fotogrāfa Valda Lavrinoviča tuvinieki ir sašutuši, ka dakteri vīrieti palaiduši mājās vēlā vakara stundā, nepaziņojot tuviniekiem.

Slimnīcā visus pārmetumus noraida, uzsverot, ka tā ir normāla prakse - izrakstīt jebkurā diennakts laikā.

Lavrinoviča mamma ar asarām acīs stāsta, ka dēls, nokrītot uz kāpnēm, stipri asiņojis, tāpēc izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība.

Nākamajā dienā, kad tuvinieki interesējās par Lavrinoviča veselību, slimnīcā paziņoja, ka viņš izrakstīts, taču mājās vīrietis tā arī nepārnāca. Sākās mēnesi ilga neziņa. Lavrinoviču meklēja policija, tuvinieki, nolīgtie ekstrasensi un speciāli apmācīti suņi. Tuvinieki līmēja paziņojumus, apstaigāja 16 hektāru lielo Stradiņu slimnīcas teritoriju, pārmeklēja bezmaksas zupas virtuves, taču neko neatrada.

Lavrinoviča draudzene stāsta, ka līdz pēdējam brīdim cerējusi, ka Valdim ir amnēzija, ka viņš kaut kur klīst, neatceroties, kā viņu sauc.

Precīzi mēnesi pēc notikušā Stradiņu slimnīcas logu mazgātāja Lavrinoviča līķi atrada padziļinājumā pie slimnīcas sienas.

Fotogrāfa draudzene ir nesapratnē, kā ārsti naktī varēja izrakstīt no slimnīcas cilvēku ar galvas traumu, pat nepiezvanot tuviniekiem.

«Tas nevis vienkārši necilvēcīgi, tas ir noziegums,» saka Lavrinoviča draudzene.

Slimnīcā pārmetumus noraida.

<em>Stradiņa slimnīcas teritorijā mēnesi nogulējis fotogrāfa Lavrinoviča līķis</em>

Neskaidrības ap fotogrāfa Lavrinoviča nāves apstākļiem; mediķi skaidro notiku&scaron;o

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu