Klaiņojošs sunītis pavada riteņbraucējus 1800 kilometru garā ceļojumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna foto

Kāds klaiņojošs sunītis kļuvis par interneta zvaigzni, pavadot riteņbraucējus 24 dienas ilgā un 1800 kilometrus garā ceļojumā cauri Ķīnai, vēsta «Orange News».

Baltā sunīša, kas iesaukts par Sjaosu, neparastais ceļojums sākās, kad viens no velosipēdistiem, 22 gadus vecais Džans Hens autošosejas malā nošņurkušajam rējējam iedeva mazliet ēdiena.

Kopš tā brīža sunītis vairs nav šķīries no riteņbraucējiem, braši skrienot līdzi visā pārējā ceļojumā.

Tagad sunītis ir kļuvis par slavenību Ķīnā, kur mikroblogam par viņas dienas gaitām ir vairāk nekā 37 000 sekotāju.

«Viņa nogurusi gulēja ielas malā Jadzjanā, Sičuanas provincē. Es viņu pabaroju, un kopš tā laika viņa mums sekoja,» stāstīja Džans, kurš kopā ar draugiem devās ceļojumā uz Tibetas galvaspilsētu Lhasu.

Brauciena laikā Sjaosa, Džans un viņa komanda pievārēja 1830 kilometrus un iekaroja desmit kalnus, kas augstāki par 4000 metriem.

Daudzi no riteņbraucējiem dažus posmus izlaida, tos nobraucot autobusā, taču sunītis varonīgi noskrēja visu ceļu, sacīja Džans, kurš suni ņems sev līdzi uz mājām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu