Komarovs parakstījis līgumu ar «Maple Leafs»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Igaunijā dzimušais somu hokejists Leo Komarovs noslēdzis vienas sezonas līgumu ar NHL klubu Toronto «Maple Leafs».

Iepriekšējās trīs sezonas Komarovs spēlēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajā Maskavas «Dinamo» komandā, kurai nupat aizvadītajā sezonā palīdzēja uzvarēt KHL Gagarina kausa izcīņā.

Aizvadītajā sezonā Komarovs «Dinamo» sastāvā piedalījās 46 regulārā čempionāta mačos, kuros guva 11 vārtus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles, bet 20 izslēgšanas mačos viņa kontā bija pieci vārti un divas rezultatīvas piespēles.

25 gadus veco uzbrucēju 2006. gada NHL jauno spēlētāju draftā «Maple Leafs» izvēlējās ar 180. numuru.

Maskavas «Dinamo» komanda bija gatava atlaist Komarovu uz NHL, neskatoties uz spēkā esošu līgumu. Tiek ziņots, ka, ja Komarovs nespēs nostiprināties «Maple Leafs» pamatsastāvā, viņš novembrī varēs atgriezties KHL.

Znaroks laikrakstam «Sport-Ekspress» apstiprināja, ka Komarovs atgriezīsies Maskavas «Dinamo», ja viņam neizdosies nostiprināties NHL.

«Žēl, ka pazaudējām tādu hokejistu kā Komarovs, jo viņš patiešām ir labs spēlētājs,» teica Znaroks. «Taču neko darīt. Ja godīgi, tad nekas slikts nav noticis, jo viņš nebija vienīgais līderis mūsu komandā. Komarova prombūtnē kādam citam spēlētājam būs jāuzņemas līdera loma. Protams, mēs novēlam Leo veiksmi. Viņam bija sapnis, kuru viņš vēlējās piepildīt - uzspēlēt NHL. Ceru, ka tur viņam viss izdosies.»

«Ja tomēr Komarovam nesanāks nostiprināties «Maple Leafs» komandā, viņš atgriezīsies Maskavas «Dinamo». Mums bija tāda saruna. Mēs visu jau iepriekš paredzējām un viņam ir līgums ar mūsu komandu arī uz nākamo sezonu,» piebilda Znaroks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu