Samanta Tīna šokā par pikanto video, kurā pati filmējusies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jau vēstījām, ka nesen dziedātāja Samanta Tīna (23) izraisīja neizpratnes pilnu ažiotāzu sociālajos tīklos saistībā ar piedalīšanos, maigi sakot, pikantā video, kurā viņa gandrīz kaila, pavedinošās pozās, informē par izklaides iespējām nedēļas nogalē.

«Esmu dziļā šokā, jo ar mani absolūti nekas netika saskaņots. Viņi ir pārkāpuši jebkuras robežas,» savu sašutumu Samanta Tīna atklājusi žurnālam «Privātā Dzīve». Viņa ir strikti nolēmusi šo lietu tā vienkārši neatstāt.

«Tas ir pilnīgs ārprāts - uztaisīt kaut ko tādu tikai tāpēc, ka uz mana rēķina iespējams paaugstināt savu reitingu. Tas ir briesmīgi! Man vienkārši trūkst vārdu. Kā gan var šādi izrīkoties?» neizpratnē esot dziedātāja.

Uz «PDz» jautājumu, vai viņa tiešām nav sapratusi, uz ko parakstās, Samanta atbildējusi, sakot, ka, lai gan video kvalitāte esot zem jebkuras kritikas, filmēšanās ir viena lieta, bet pilnīgi kas cits ir no materiāla izvilktās bildes. Filmēšanās laikā viņa esot arī fotografēta un Tīnai dots mutisks godavārds, ka neviena fotogrāfija un arī pats video netikšot publiskots pirms nebūšot saņemta viņas piekrišana. Tīna esot sašutumā arī par to, ka video nonācis «YouTube» vietnē.

«Kameras priekšā izģērbās viņa, nevis kāds cits, kādi gan te vēl varētu būt jautājumi?» brīnās vīriešu dzīvesstila «krusttevs.com» portāla redaktors Armands Jēgermanis, kurš atklājis, ka par šo video Samantai nav maksāts un viņai, kā jebkuram māksliniekam, esot vajdzīga publicitāte. 

Rakstu «Video: Samanta Tīna gatava izģērbties pārissludinājumu dēļ» varat apskatīt šeit.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu