Aicina izteikt ierosinājumus jaunajam pilsētas plānam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pilsētas attīstības departaments, uzsākot darbu pie jaunā Rīgas teritorijas plānojuma, aicina pilsētas iedzīvotājus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, uzņēmējus, projektu attīstītājus, investorus un visu citu ieinteresēto pušu pārstāvjus līdz šī gada 15.jūnijam iesniegt savus priekšlikumus jaunā plāna izstrādei, portālu «Apollo» informēja Marija Ābeltiņa, Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja.

Priekšlikumi iesniedzami personīgi vai sūtot pa pastu Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētvides plānošanas nodaļai Rīgā, Amatu ielā 4, LV-1050. Savas idejas var sūtīt arī uz e-pastu plans@riga.lv .

Pilsētas attīstības departamenta direktora p.i. Uldis Jansons: «Jaunā plāna izstrādi prasa gan likumdošanas izmaiņas, gan arī reālie apstākļi sociāli ekonomiskajā vidē - tas, kas bija pieņemams ekonomikas straujas izaugsmes periodā neatbilst aktuālajam pieprasījumam un vajadzībām.»

Tiek plānots, ka jaunais teritorijas plānojums galvaspilsētai varētu būt gatavs divu gadu laikā, veicot padziļinātas esošās situācijas izpētes un iesaistot pēc iespējas plašākas speciālistu un iedzīvotāju grupas plāna izstrādē.

Jaunā Rīgas teritorijas plānojuma izstrāde ir uzsākta atbilstoši Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova uzdevumam un pamatojoties uz Teritorijas attīstības plānošanas likumu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu