Briti piedzīvo stindzinošu brīdi, ieraugot tik tuvu divas lidmašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lielbritānijā, netālu no Hītrovas lidostas, cilvēkiem pavēries stindzinošs skats - divas lidmašīnas šķietami lidojušas tikt tuvu, ka cilvēki jau nodomājuši - nelaime ir neizbēgama, vēsta «Daily Mail».

Taču izrādījās, ka nekas ārkārtējs nav noticis un šāds skats ir teju ierasts brīžos, kad lidmašīnas uzsāk nosēšanos Hītrovas lidostā.

Tomēr šāds skats licis aizrauties elpai simtiem cilvēku, kuri bija sanākuši, lai skatītos golfa spēli.

Kā izrādās, lidmašīna kreisajā pusē patiesībā lido aptuveni divus līdz trīs kilometrus zemāk, tikmēr lidmašīna labajā pusē veic manevru, gaidot savu nosēšanās kārtu.

Hītrovas gaisa satiksmes pārstāvis sacījis, ka lidmašīnas viena no otras horizontālā stāvoklī atrodas aptuveni astoņu kilometru attālumā, bet vertikālā - vismaz 1,5 kilometra attālumā. Pat tad, ja izskatās, ka lidmašīnas ir ļoti tuvu, nekādas briesmas nedraud.

Viņš norādījis, ka laiku pa laikam tiek saņemtas ziņas par tuvu lidojošām lidmašīnām, īpaši bieži tās saņem vasarā, kad debesis ir skaidras.

Lai nu kā, tomēr šī optiskā ilūzija pamatīgi nobiedējusi aculieciniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu