WTA ranga līdere Azarenka Francijā sasniedz trešo kārtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

WTA tenisa ranga līdere Viktorija Azarenka no Baltkrievijas trešdien pārliecinoši iekļuva Francijas atklātā čempionāta trešajā kārtā.

Otrās kārtas mačā Azarenka ar rezultātu 6-1, 6-1 sagrāva kvalifikāciju pārvarējušo vācieti Dinā Pficenmeieri.

Ja pirmās kārtas cīņā pret itālieti Albertu Brianti Azarenka saskārās ar grūtībām, atspēlējoties no viena seta deficīta un rezultāta 0-4 otrajā setā, tad trešdienas mačā Baltkrievijas tenisiste Pficenmeierei nedeva nekādas cerības uz panākumu un 55 minūšu laikā svinēja uzvaru.

Trešajā kārtā Azarenku sagaida spēkošanās ar kanādieti Aleksandru Vozņaku, kura otrajā kārtā trešdien ar 6-2, 6-4 pieveica ķīnieti Dzji Žeņu, kas turnīrā bija izlikta ar 31. numuru.

Kā ziņots, šā gada sākumā Azarenka uzvarēja Austrālijas atklātajā čempionātā, tomēr Parīzē viņa ieradusies ar pilnībā neizārstētu pleca traumu.

Azarenka Francijas atklātajā čempionātā lūko kļūt par pirmo sievieti kopš Dženiferas Kapriati 2001. gadā, kas uzvarējusi gada pirmajos divos «Grand Slam» turnīros.

Sieviešu turnīrā trešdien uzvaru otrajā kārtā svinēja arī ar sesto numuru izliktā austrāliete Samanta Stosura, kura ar 6-1, 6-4 pārspēja ASV pārstāvi Irinu Falkoni.

Trešajā kārtā pagājušā gada ASV atklātā čempionāta uzvarētāja Stosura tiksies ar krievieti Nadeždu Petrovu, kas izlikta ar 27.n umuru, vai Šanelu Šēpersu no DĀR.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu