Tavs horoskops jūnijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/eob/

Jau kādu laiku jubileju jomā valda Dvīņi - sveicam! Dvīņiem šomēnes kaislības virmos - bet kā pārējiem?

  • Auns:

Daudz strādāsi, būsi aizņemts no rīta līdz vakaram. Nāksies sevi pierādīt kā mājās, tā arī darbā. Brīžiem jutīsies kā vāveres ritenī nonācis, tomēr neko mainīt nespēsi. Iespējami tāli braucieni, tomēr esi piesardzīgs neslēdz tūlīt līgumu, nedod savu piekrišanu. Esi vērīgs, kārtojot nopietnus jautājumus, naudas lietas, jo trakajā steigā vari netīšām kaut ko palaist garām nepamanītu. Nekādā gadījumā neplāties ar savām darba spējām vai iegūto informāciju. Pretējā dzimuma acīs spēsi izcelties, tev nebūs konkurentu, kaut gan nav teikts, ka pats būsi apmierināts ar esošo situāciju, partneri, kas tev izrāda uzmanību. Mīlas jomā zīmīgs izrādīsies Līgo laiks. Mājās vēlamas pārmaiņas, ķeries pie interjera pārkārtošanas!

  • Vērsis:

Pienācis laiks veltīt uzmanību sev. Kas sevi nemīl, netiek mīlēts arī no apkārtējo puses! Tai pat laikā nekļūsti egoistisks! Nav pārāk piemērots brīdis darba lietu kārtošanai, jaunu līgumu slēgšanai, līdz pat mēneša nogalei. Kaut gan plānus vari kalt, jo uz vietas jau nosēdēt tāpat nespēsi. Kā jau runātīgajam un šarmantajam Vērsim tev padosies uzstāšanās plašas auditorijas priekšā. Patiks pavadīt laiku sabiedrībā, draugu lokā, uzņemsi viesus un būsi uzmanības centrā šā vai tā. Gaidīsi Jāņus, jo tas ir laiks, kad tiek piekoptas ģimenes tradīcijas, satiekas tuvi cilvēki un tev, protams, patiks organizēt visu šo pasākumu. Varbūt tieši šajā laikā sapratīsi ko svarīgu!

  • Dvīņi:

Tu būsi atvērts jauniem kontaktiem, lieliski iejutīsies jebkurā kolektīvā, sabiedrībā. Iespējams, kāds pretējā dzimuma pārstāvis iemīlēsies tevī, bet tu pat nemanīsi, jo pats metīsi acis uz kādu citu. Jebkurā gaidījumā šajā laikā veidotās attiecības nebūs ilgstošas un vairāk balstīsies uz fizisku pievilcību. Darba jomā ne viss kārtosies tik lieliski kā esi iecerējis, iespējams tavi plāni nesakritīs ar kolēģu vai bosa viedokli, vēlmēm. Esi mazliet iejūtīgāks, pat, ja tavai zodiaka zīmei tas nav pārāk raksturīgs! No tavas attieksmes pret līdzcilvēkiem šomēnes būs atkarīgs tavs stāvoklis sabiedrībā un pat naudas lietas. Svētku laiku vari pavadīt draugu lokā. Naudas lietas kārto pēc 27. datuma.

  • Vēzis:

Tu būsi noskaņots uz sabiedriskajām aktivitātēm, kas nemaz nav tik raksturīgi tavas zīmes pārstāvim. Patiks uzņemt viesus, gatavot cienastu, sevišķi Jāņu laikā. Tavs garastāvoklis gan būs mainīgs, tomēr centies, lai tas neietekmētu tavas attiecības ar līdzcilvēkiem, jo īpaši, ja esi uzaicinājis viņus paviesoties pie sevis. Centies atlikt svarīgus, dārgus pirkumus uz nākamo mēnesi, šis nav piemērots laiks, lai veiktu lielus ieguldījumus. Finanšu lietas šajā laikā jebkurā gadījumā izvirzīsies priekšplānā, tomēr gan jau viss sakārtosies, tāpēc neļauj tam traucēt tavu dzīvi! Daži zīmes pārstāvji plānos ārzemju braucienus, tomēr der apdomāt vai tas ir pareizais un vienīgais risinājums.
 

  • Lauva:

Būsi aizņemts risinot privātās dzīves jautājumus. Tev labi padosies viss ar radošo jomu saistītais. Varbūt pieļausi iespēju sākt darboties kādā pašdarbības kolektīvā vai mērķēsi vēl augstāk un stāsies aktieru studijā. Mīlestībā tev veiksies, sevišķi ap Līgo laiku. Ja uz doto brīdi esi bez savas otrās pusītes, iespējams, tieši šajā laikā iepazīsies. Daiļā dzimuma pārstāves vispār nespēs atkauties no pielūdzējiem, tik šarmantas viņas būs. Iespējams, ka ģimenes locekļiem ne pārāk patiks tava partnera izvēle, tomēr nepadodies viņu spiedienam un ietekmei, jo tā taču ir tava dzīve! Biznesa aktivitātes vari atlikt uz nākamo mēnesi, bet tagad atpūties, vari pat paņemt atvaļinājumu.

  • Jaunava:

Tevi būs grūti pierunāt atpūsties un baudīt vasaru. Ja nu vienīgi svētku dienās paliksi mājās kopā ar tuviniekiem. Noteikti vari apciemot arī draugus, jo tev nebūt nav jāsēž 4 sienās. Iespējams, uzzinot, ka astroloģiski laiks nebūt nav piemērots karjeras jautājumu risināšanai, tu tomēr apdomāsies un netērēsi spēkus velti. Attiecības ar kādu tuvinieku var sarežģīt kopīgi uzsāktas lietas vai mantiskie jautājumi. Dažas Jaunavas nonāks pie jaunām atklāsmēm saistībā ar veselības tēmu. Varbūt nolemsi apgūt masāžas vai pirts skolu. Katrā ziņā veselīga dzīves stila un ezoterisku zinību apgūšana tev nāks tikai par labu. Jūnija nogalē vari kalt lielus plānus nākotnei.

  • Svari:

Būsi notikumu epicentrā, iespējams, organizēsi kādu braucienu vai izklaides draugu lokā. Visticamāk uzņemsies arī Jāņu rīkošanu, uzņemot pie sevis radus vai draugus. Lai cik aizņemts tu arī nebūtu ar namatēva (mātes) pienākumu veikšanu, atrodi laiku papardes zieda meklēšanai! Vispār mēnesis kopumā piemērots sakaru veidošanai, tai skaitā arī biznesa. Iespējams, nolemsi iestāties kādos kursos, piemēram, salsas deju studijā. Labāk veiksies lietas, kas saistītas ar radošo dzīves sfēru, kamēr skaitļi un papīru kārtošana vienkārši tracinās. Rīkojoties ar naudu, atceries, ka visa vasara vēl priekšā un viss nav tūlīt jāiztērē. Gados jaunākajiem zīmes pārstāvjiem aizraujošs mēnesis, ja netraucēs nenokārtotās mācību lietas.

  • Skorpions:

Aktualizējas finanšu tēma, varbūt vēlēsies iegādāties īpašumu vai risināsi mantojuma lietas. Iespējams, ka izdevīgāk finanšu darījumi kārtosies pēc 27. datuma, kad beigsies retrogrādās Venēras stāvoklis debesīs, kas tomēr var bremzēt notikumus. Tāpat arī tas, kas attiecas uz partnerattiecību tēmu veiksmīgāk risināsies mēneša nogalē. Darbā būs daudz pienākumu, kas neļaus veltīt pietiekami daudz laika hobijam vai mājas dzīvei. Ja tev ir pieauguši bērni, noteikti atbalsti viņu centienus mācību jomā, bet necenties ietekmēt viņu izvēli saistībā ar augstskolu. Svētku laiks paies visa haotiski un neprognozējami. Nesāc pārāk uzmākties cilvēkam, kam tu neliecies simpātisks.

  • Strēlnieks:

Tavs garastāvoklis mainīsies un visvairāk tas ietekmēs apkārtējos. Iespējams, tev nebūs skaidri tuvākās nākotnes plāni attiecībā uz darbu, tāpēc nedaudz stresosi. Centies savas dusmas neizgāzt uz tuviniekiem. Tomēr ne jau visa mēneša garumā būsi sliktā omā, kopumā jau Strēlnieks tomēr skaitās optimistiska zīme, tāpēc visticamāk ilgi nespēsi īgņoties. Tevi vilinās svešas zemes, varbūt dosies atpūtas braucienā, bet nav izslēgts, ka meklēsi arī darba iespējas citā valstī. Dažiem svarīgi notikumi risināsies partnerattiecību jomā, tomēr uzsākt kopdzīvi vai rīkot saderināšanas ballīti tomēr labāk pēc 27. jūnija. Tai pat laikā Līgo naktī nav izslēgti piedzīvojumi.

  • Mežāzis:

Tev veiksies darba lietās, patiks visu sakārtot, salikt pa plauktiņiem, jo iespējams, būsi nolēmis tuvākajā laikā doties atvaļinājumā. Nav izslēgts arī komandējums vai cita veida darīšanas ārzemēs. Patiks pamainīt imidžu, šajā nolūkā iztērēsi naudiņu gan iegādājoties jaunas lietas, gan apmeklējot frizētavu. Sevišķi jau sieviešu kārtas pārstāves gribēs paspīdēt pretējā dzimuma priekšā. Svētku laikā būsi pārņemts ar mājas uzkopšanu, ēdienu gatavošanu un viesu uzņemšanu. Tevi aizraus viss ar latvju tradīcijām saistītais, centīsies to nodot arī saviem bērniem. Savukārt, gados jaunākie zīmes pārstāvji vairāk domās par mūsdienīgām izklaidēm.

  • Ūdensvīrs:

Sabiedriski aktīvs laiks, piedalīsies dažādos pasākumos, varbūt dažus pat organizēsi pats. Tevi ieinteresēs tādas tēmas, kā fotografēšana, filmēšana, kas tālāk var ievirzīties pat profesionālā gultnē. Kāds zīmes pārstāvis sajutīs sevī mostamies modes dizaineri, cits vienkārši daudz laika veltīs savam izskatam, imidža maiņai. Ja nepieciešams, vari ceļot, tomēr visticamāk, ka iztērēsi daudz naudas, bet negūsi vēlamos iespaidus. Mīlas jomā iespējamas pārmaiņas – vecās simpātijas lēnām noplaks un vietu ieņems kāda cita persona. Saulgriežu laiks paies uz visai romantiskas nots. Pārāk daudz grādīgā var izbojāt kādu jauku pasākumu, tāpēc nepārspīlē!
 

  • Zivis:

Tu būsi pats viesmīlības kalngals – visi pie tevis meklēs atpūtas, izklaides iespējas. Sevišķi aktīvi pieslēgsies Līgo svētku organizēšanai. Daži rīkos viesības savā namā, citi firmas ietvaros. Ja esi ieplānojis iegādāties ko vērienīgu, labāk nogaidi līdz mēneša nogalei vai vispār atliec pirkumu uz jūlija sākumu. Daudz darbosies, kas nozīmē, ka pēc laba darba jābūt arī pienācīgai atpūtai, tāpēc nekautrējies paņemt atvaļinājumu vai kaut vai dažas brīvas dienas. Visa mēneša garumā būsi romantisku jūtu pārņemts, tomēr labāk klāsies tiem, kas jau vismaz kādu laiku ir pazīstami ar savu partneri, nevis tikko iepazinušies. Neļaujies ilūzijām šajā ziņā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu