Robertu Petinsonu samulsinājušas baumas par viņa dalību «Bada spēļu» otrajā daļā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktierim Robertam Petinsonam nācies zvanīt savam aģentam, lai pārliecinātos, vai internetā izskanējušās baumas par dalību gaidāmajā «Hunger Games» («Bada spēles») otrajā daļā ir patiesas.

Pagājušajā nedēļā interneta medijus pāršalca ziņa, ka Patinsons izvēlēts nozīmīgai lomai gaidāmajā filmā «Catching Fire» («Spēle ar uguni»).

«Es šorīt pamodos un izlasīju ziņās, ka esmu izvēlēts lomai «Bada spēlēs». Mani pārņēma ziņkārība, tāpēc piezvanīju savam aģentam,» aktieris pastāstīja laikrakstam «USA Today» Kannu kinofestivāla laikā, kur viņa tēlojums režisora Deivida Kronenberga filmā «Cosmopolis» saņēma augstu kritiķu novērtējumu.

«Viņš teica: «Neviens tev nepiedāvās to lomu.» Paldies par apliecinājumu,» joko 26 gadus vecais Petinsons.

Rakstnieces Sūzenas Kolinsas darbos varonis Finiks Oders aprakstīts kā muskuļots, blonds un pievilcīgs vīrietis. Ārzemju mediji ziņo, ka uz lomu varētu pretendēt aktieri Daniels Ņūmens, Zaks Efrons vai Čeiss Kraufords.

Pirmās «Bada spēļu» daļas režisors Gerijs Ross paziņojis, ka neturpinās darbu nākamajās filmās. Franšīzes otrās daļas režisors būs Frēnsiss Lorenss, kurš veidojis filmas «I Am Legend» («Es esmu leģenda») un «Water for Elephants» («Ūdens ziloņiem»), kā arī mūziķu Britnijas Spīrsas, Bejonsas, Lady Gaga un «The Black Eyed Peas» videoklipus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu