«Baris» klubam draud izslēgšana no KHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Astanas «Baris» vērsies tiesā ar iesniegumu atcelt piespriesto lēmumu, kurā norādīts, ka klubam jāizmaksā bijušajam trenerim Andrejam Homutovam kompensācija par darba uzteikšanu.

Aizvadītajā sezonā Andrejs Homutovs vadīja «Baris» klubu, ar kuru viņam bija līgums līdz šī gada 30. aprīlim, taču Astanas kluba vadība speciālistu no darba atbrīvoja pērnā gada oktobra beigās, neizmaksājot paredzēto atalgojumu.

Kā vēsta «Life News», trenerim neizmaksāja 1,5 miljonus ASV dolāru.

«Homutovs neatbilst ieņemamajam amatam, viņš nav pietiekami kvalificēts, lai vadītu mūsu komandu,» par atlaišanas iemesliem izteicies «Baris» kluba preses dienests.

Tikmēr KHL Disciplinārā komiteja paziņojusi, ka klubam ir jānorēķinās ar bijušo treneri, taču kluba pārstāvji nevēlējās atrisināt šo jautājumu šādā veidā un iesniedza prasību Maskavas tiesā, lūdzot atzīt KHL lēmumu par nelikumīgu un atbrīvot klubu no naudas izmaksas Homutovam. 

Gala lēmums šajā lietā tiks paziņots 14. jūnijā. Par lēmuma nepildīšanu klubam draud nopietnas sankcijas līdz pat izslēgšanai no starptautiskām sacensībām. KHL Disciplinārā komiteja sacījusi, ka par sankcijām ir'pāragri runāt, lēmums tiks paziņots pēc tiesas sēdes. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu