Stenlija kausa fināls sākas ar «Kings» uzvaru papildlaikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Stenlija kausa izcīņas finālsērijas pirmajā mačā aizvadītajā naktī Losandželosas «Kings» hokejisti viesos ar 2:1 pārspēja Ņūdžersijas «Devils», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Pirmās trešdaļas 10. minūtē spēles rezultātu atklāja Kolins Freizers, kuram asistēja Latvijas izlases galvenā trenera Teda Nolana dēls Džordans. Bet minūti un 12 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām «Devils» krievu aizsargs Antons Volčenkovs panāca izlīdzinājumu.

Uzvaras vārtus «Kings» komanda guva papildlaika 9. minūtē, kad precīzs metiens padevās slovēņu uzbrucējam Anže Kopitaram.

Viesu vārtsargs Džonatans Kviks atvairīja 17 no 18 metieniem, bet «Devils» 40 gadus vecais «mūris» Martins Brodērs tika galā ar 23 no 25 metieniem.

Finālsērijas otrā spēle notiks naktī uz svētdienu Ņūdžersijā, bet trešais un ceturtais mačs paredzēti attiecīgi 4. un 6. jūnijā Losandželosā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu