Sabīne Berezina iedzied māsas komponēto dziesmu «Tu esi man viss»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jaunā un enerģiskā dziedātāja Sabīne Berezina uz skatuves ir  jau no 3 gadu vecuma,  ņemot dalību mammas vadītajā populārās mūzikas izpildītāju studijā – «Aprīļa pilieni». Piedalījusies daudzos starptautiskos konkursos un festivālos, vairākas reizes bijusi Latvijas Eirovīzijas atlases dalībniece. Kā smaidot saka pati Sabīne: „..Man ļoti patīk dziedāt, patīk būt uz skatuves! Dziedāšana mani aizrauj kā nekas cits!..»

Pēc dalības šovā «OKartes Skatuve» Sabīne turpina muzicēt, pamazām ieraksta savas un māsa dziesmas, atjaunojusi sadarbību ar Rassell ar kuru tuvākā laikā plānots publicēt vēl vairākas dziesmas, plānots filmēt arī video. Dziedātāja turpina koncertēt ar grupu «Jātnieki», kas bija «OKartes Skatuves» šova 1.sezonas uzvarētāji!

„..Televīzija man deva neatsveramu pieredzi būt uz skatuves, iknedēļas koncerti disciplinēja intensīvam darbam, tagad es pilnīgi savādāk jūtos uz skatuves – jūtos drošāka!  Esmu ieguvusi daudzus jaunus draugus, zināšanas! Šovs man devis milzīgu publicitāti, tāpēc ik dienu saņemu neskaitāmus sadarbības piedāvājumus, koncertpiedāvājumus! Nav sanācis laika atpūsties – visu laiku skrienu un darbojos! Man gribas tik daudz ko paspēt  izdarīt!..»

«Tu esi man viss» ir Sabīnes māsas – Žannas Berezinas komponētā dziesma ar Gata Zotova tekstu. Dziesma pirmo reizi tika izpildīta šova dalībnieku autorkoncertā un guva lielu atdzinību, tāpēc ilgi nedomājot, pie pirmās izdevības un Izdevniecības «MicRec» piedāvājuma,  dziesma tika ierakstīta studijā.

„..Šo dziesmu es ilgi glabāju, jo man viņa personīgi ļoti daudz nozīmē, šī dziesma man ir ļoti dārga – viņā ir izsacītas visas manas sajūtas. Visi tie piedzīvojumi, pārdzīvojumi, notikumi, ikdiena, strīdi.. Šī ir pirmā māsas dziesma, ko izpildīju publiski, tāpēc man viņa ir īpaši mīļa un tuva! Paldies Gunatarm Račam, kas iedrošināja mani izpildīt šo dziesmu! Es arī biju pārliecināta, ka dziesmai ir pienācis īstais laiks, lai to nodotu saviem klausītājiem un lai tā tagad dzīvotu pati savu dzīvi!..»

Dziesma ir pieejama lejupielādei vienīgi portālā «Doremi.lv». 

Biļetes uz koncertiem pieejamas Kultūras centru, «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu