Soda māti par zīdaiņa atstāšanu automašīnā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Vakar Rīgā administratīvi sodīta kāda sieviete, kura stāvvietā automašīnā nepieskatītu bija atstājusi savu sešus mēnešus veco zīdaini,  informēja Rīgas Pašvaldības policijā (RPP).

Zemgales priekšpilsētas pārvaldē vakar ap pusdienlaiku tika saņemta informācija, ka aptuveni stundu autostāvvietā kādā mašīnā atrodoties mazs bērns. Atbraucot uz notikuma vietu, policisti aizslēgtas automašīnas salonā ieraudzīja zīdaini. Palīgā tika izsaukti Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, kuri atvēra spēkrata durvis, un Neatliekamā medicīniskā palīdzība. Mediķi veica bērna medicīnisko apskati un novērtēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama.

Drīz vien notikuma vietā ieradās arī sešus mēnešus vecā puisīša māte, kurai izskaidrots, kādas sekas var būt bērna atstāšanai bez uzraudzības noslēgtā telpā, kā arī noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu