Video: Madonnas mājieni uz savas un <i>Lady Gaga</i> dziesmas līdzību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Internetā parādījies videoklips, kurā popdīva Madonna dziesmas «Express Yourself» laikā sāk dziedāt Lady Gaga hitu «Born This Way», norādot uz abu dziesmu līdzību.

Videoklips, kurā Madonna «Express Yourself» vidū sāk dziedāt līdzīgo Lady Gaga dziesmu, uzņemts pagājušās nedēļas nogalē Izraēlā, kur dziedātāja ceturtdien atklās «MDNA» pasaules koncertturneju.

Popmūzikas karaliene agrāk runājusi par abu dziesmu savstarpējo līdzību, Lady Gaga veikumu raksturojot kā «vērtību mazinošu».

Kanāla ABC raidījumā «20/20» dziedātāja norādīja, ka saskatījusi līdzību starp savu 1989.gada dziesmu un Lady Gaga pagājušā gada hitu.

«[Lady Gaga] ir ļoti talantīga izpildītāja. Es uzskatu, ka viņa savos darbos bieži uz mani atsaucas, un dažreiz man tas šķiet amizanti, glaimojoši un kvalitatīvi. Viņas dziesmas paņem kādu daļu no laikmeta gara pirms 20 gadiem, apgriež to kājām gaisā un iztulko no jauna,» sacīja Madonna.

«Kad radio izdzirdēju «Born This Way», nodomāju, ka tā izklausās ļoti pazīstama,» viņa teica. «Man šķita, ka tas mazina manas dziesmas vērtību.»

Lady Gaga mūzikas žurnālam NME paudusi, ka dziesmas neuzskata par līdzīgām.

Gagas hits dzirdams no 2:40min:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu