10 īsteni seksapīlas sievietes pazīmes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

10 pazīmes, kā atšifrēt īsteni seksapīlu sievieti:

1. Viņa apzinās savu vērtību.
Viņa nekad stulbi nekoķetē. Savas vērtības apzināšanās, nevis augstprātība padara viņu par karalieni. Lai cik daudz naudas izdots par tērpu, kosmētiku un aksesuāriem, to jāmāk cēli nest. Cēli var nest arī pieticīgu treniņtērpu.

2. Viņa nebaidās no savas sievišķības.
Viņa netiecas līdzināties plakanai modelei. Viņa labi apzinās, ka vīrieši savā izvēlē nav īpaši mainījušies, kopš medījuši mamutus. Sievišķīgas ķermeņa formas kotējas daudz augstāk nekā plakanas.

3. Viņa līdzīga kaķenei.
Seksīgā sievietē saskatāmas daudzas līdzības ar kaķeni. Viņai piemīt mīkstas kustības un laba intuīcija. Viņavienlaicīgi  ir maiga un valdonīga, atklāta un noslēpumaina, no viņas jūt spēcīgu enerģiju, viņa ir juteklīga, bet klaji to nedemonstrē.

4. Viņa labi atšķir seksapīlu no vulgaritātes.
Robeža starp šiem jēdzieniem ir visai smalka. Tikai īsta seksbumba spēj to nepārkāpt.

5. Viņa māk apģērbties tā, ka rodas vēlēšanās viņu izģērbt.
Viņas tērps modina vīriešu fantāziju, liekot vīriešiem pašiem sacerēt, kas zem tā paslēpts un tajā pašā laikā rada intrigu. Viņa labi apzinās, kas jārāda, jāpasvītro un kas jāpiesedz.

6. Viņa pārzin smalko flirta mākslu.
Viņa māk tā pavest vīrieti, ka viņš līdz pēdējam mirklim neaptver, ka ir nomedīts. Viņa ļauj vīrietim ticēt, ka viņš ir situācijas noteicējs.

7. Viņa paliek nepieejama.
Seksapīla sieviete neģībs no tā, ka nobučota uz vaiga vai iekniebts dupsī. Viņa labprāt bauda taktīlus kontaktus, piekrīt doties pastaigāties pa vientuļām vietām un vakariem divvientulībā. Kamēr viņa nav dabūta gultā, vīrietis visu laiku nebūs drošs, vai kas tāds izdosies. Kā saka angļi: ja lēdija saka «nē», tas nozīmē «varbūt»; ja lēdija saka «varbūt», tas nozīmē «jā»; bet ja viņa saka «jā», viņa nav lēdija.

8. Viņa ir patiesa visās izpausēs.
Viņa nebaidās no savām vēlmēm un nekautrējas tās atklāt vīrietim – ne restorānā, ne gultā. Viņa nekautrējas seksa laikā nosaukt lietas īstajos vārdos.

9. Viņa zina, ka īstenai sievietei ir jābūt pagātnei.
Viņa nekautrējas par to. Viņa savā tuvumā allaž pietur pielūdzējus, jo zina, ka tas darbojas kā vislabākā viņas seksapīla reklāma.

10. Ar viņu viegli komunicēt.
Pat ja viņai ir vairākas augstākās izglītības un doktora grāds, to nekad nevarēs nojaust, jo viņa nedemonstrēs savu superintelektu. Viņa būs asprātīga, bet pārgudra nekad.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu