Nepieciešams:
Klimpām:
300 g biezpiena
100 g miltu
1 ola
100 g cukura
vaniļas cukurs
šķipsniņa sāls
Zupai:
rabarberi
cukurs
kanēļa standziņa
Pagatavošana:
Biezpienu samīca ar olu, cukuru, vaniļas cukuru, miltiem un šķipsniņu sāls. Verdošā ūdenī liek klimpas, kad tās uzpeld, izņem no ūdens.
Rabarberus sagriež, liek ūdenī, pieliek kanēļu standziņu, vāra gatavus. Vārīšanas beigās pieliek cukuru pēc garšas. Atdzisušā zupā liek klimpas, pasniedz.
Rabarberu zupa ar biezpiena klimpām
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.