Ārsti atļāvuši Eltonam Džonam apmeklēt svinības; mūziķis plāno atsākt koncertēšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Tikai nedēļu pēc nonākšanas slimnīcā nopietnas elpceļu slimības dēļ angļu mūziķis Eltons Džons devies uz svinībām par godu viņa mūzikla «Billy Elliot» («Billijs Eliots») septītajai jubilejai Vestendā.

«Man nevajadzētu šeit atrasties, jo atveseļojos no plaušu karsoņa,» atzina 65 gadus vecais mūziķis. «Taču ārsti teica, ka varu nākt, un es negribēju palaist garām šo notikumu.»

Trešdien notikušajās svinībās tika atzīmēta «Billija Eliota» 3000.izrāde Viktorijas pils teātrī.

Mūzikls balstīts 2000.gada filmas ar tādu pašu nosaukumu sižetā. Tā pirmā izrāde notika 2005.gadā, un kopš tā laika mūziklu noskatījušies aptuveni 1,65 miljoni cilvēku. Džons ir izrādes mūzikas autors.

Pagājušonedēļ mūziķis vienu dienu pavadīja slimnīcā, turklāt slimības dēļ nācās atcelt trīs koncertus.

Taču pirmdien Džons uzstāsies Lielbritānijas karalienes Elizabetes II dimanta jubilejai par godu rīkotā koncertā Bekingemas pils ārpusē. «Jūtos ļoti pagodināts par uzaicinājumu uzstāties šajā pasākumā,» viņš teica. «Izvēlēti izcili izpildītāji, un tas būs lielisks vakars.»

Pasākumā uzstāsies arī bijušais «The Beatles» dalībnieks Pols Makartnijs un velsiešu dziedātāji Toms Džonss un Šērlija Basija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu