«Dinamo» pievienojas bijušais NHL spēlētājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» vienojusies par līguma parakstīšanu ar bijušo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāju Robu Šrempu, vēsta komandas mājas lapa.

25 gadus vecais amerikānis aizvadītajā sezonā spēlēja Zviedrijas Elitsērijas čempionātā, pārstāvot Ornskoldsvikas «MoDo» komandu.

55 regulārās sezonas spēlēs hokejists guva 19 vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles, savukārt play-off izcīņā sešos mačos uzbrucēja kontā pieci punkti (1+4).

Centra uzbrucēju 2004. gadā NHL draftā ar kopējo 25. numuru izvēlējās Edmontonas «Oilers» komanda. Šremps vairākas sezonas ir aizvadījis NHL, pārstāvot Ņujorkas «Islanders», Atlantas «Thrashers» un jau minēto «Oilers» klubu.

Hokejists divus čempionātus ir aizvadījis arī U-20 vecuma grupā, pārstāvot ASV izlasi, bet pērn viņš trīs spēles valstsvienības rindās nospēlēja pārbaudes turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu