Publisko sirdi plosošu video: policisti glābj nelaimē nokļuvušu stirnēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rīgas Pašvaldības policijas Zemgales priekšpilsētas pārvaldes darbinieki ceturtdien plkst.10 saņēma informāciju, ka Mūzikas un mākslas skolas pagalmā iemaldījies stirnēns, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā.

Kad policisti ieradās notikuma vietā, pie viņiem pienāca skolas apsargs, kurš paskaidroja, ka, apsekojot skolas teritoriju, pamanījis, ka tajā iekļuvis stirnēns.

Likumsargi izsauca palīgā veterinārās klīnikas mediķus, bet skolas apsargam lūdza aizvērt vārtus, lai stirnēns neizkļūtu no teritorijas. Dzīvnieks izrādījās žigls, jau bija paspējis pārskriet pāri ielai, taču neveiksmīgi iesprūdis pretējās teritorijas žogā.

Policisti pamanīja, ka stirnēns savainojis kāju un, strauji kustoties, apdraud sevi. Talkā nāca kāds garāmgājējs, kurš paskaidroja, ka ir mednieks un zina, kā pareizi atbrīvot stirnēnu, lai dzīvnieks neaizietu bojā.

Kopējiem spēkiem dzīvnieku mazulis no sprosta atbrīvots un pieturēts līdz notikuma vietā ieradās veterinārās klīnikas darbinieki, kuri iespricēja stirnēnam nomierinošu līdzekli un aizveda uz klīniku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu