Karsta zupa vēsai vasaras dienai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

1 kg svaigu liellopu gaļas kauliņu
300 g cietžāvētas desas
1 burkāns
sīpols
5 kartupeļi
citrons
pētersīļu zaļumi
skābs krējums
pipari
sāls
eļļa
olīvas
3 sālīti gurķi
2 ēdamkarotes tomātu pastas

Pagatavošana:

Gaļu izvāra, izņem no buljona, atdala no kauliem. Buljonam pieliek eļļā apceptu smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu burkānu, smalki sagrieztus gurķus, sagrieztus kartupeļus. Desu sagriež, pieliek zupai. Zupai pieliek tomātu pastu, sāli, piparus, sagrieztus zaļumus, liellopu gaļu, vāra gatavu. Pasniedz ar olīvām, skābu krējumu un citrona šķēlītēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu