Radulovs kļūs par Sprukta komandas biedru?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NHL komandas Nešvilas «Predators» krievu uzbrucējs Aleksandrs Radulovs nākamajā sezonā pārstāvēs KHL komandu Maskavas CSKA, kurā spēlēs arī latviešu hokejists Jānis Sprukts, vēsta «Hokejnaja pravda».

Radulovam KHL vēl uz gadu ir spēkā līgums ar Ufas «Salavat Julajev», tādejādi CSKA nāksies samaksāt Ufas klubam ievērojamu kompensāciju.

Radulova pakalpojumos bija ieinteresēts arī Sanktpēterburgas SKA, kas risināja sarunas ar «Salavat Julajev» par kompensācijas apjomu.

Jāpiebilst, ka CSKA galvenais treneris Valērijs Bragins nesen solīja komandas līdzjutējiem patīkamus jaunumus, turklāt iepriekš klubs parakstīja līgumu ar Aleksandra brāli Igoru Radulovu. 

Atgādinām, ka pēc aizvadītās sezonas «Salavat Julajev» rindās Radulovs pārcēlās uz NHL, kur viņu līdz 1. jūlijam saista līgums ar «Predators», bet pasaules čempionātā viņam liedza piedalīties savainojums, kura ārstēšanai bija nepieciešama operācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu