Joprojām nav atrasts kopš Vecgada vakara pazudušais tiesu eksperts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Policijai pagaidām nav izdevies atrast tiesu ekspertu 1971.gadā dzimušo Agri Ludvigu, kurš bez pēdām pazuda Vecgada vakarā, kad pēdējo reizi tika redzēts savā darba vietā.

Kā aģentūrai LEA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) preses pārstāvis Toms Sadovskis, RRP Kriminālpolicijas pārvaldē saistībā ar Ludviga pazušanu ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību, kas gan nenozīmē, ka policijai ir pamatotas aizdomas, ka ar kolēģi būtu noticis kas ļauns. Kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā var veikt daudz vairāk darbību nekā pazušanas lietā.

Policija izmeklē vairākas notikušā versijas. Saistībā ar Ludviga pazušanu ir aptaujāti arī viņa kolēģi, taču pagaidām rezultātu nav.

LETA jau ziņoja, ka Ludvigs pēdējo reizi redzēts pagājušā gada 31.decembrī, kad plkst.23.30 izgājis no darba vietas Rīgā, Bruņinieku ielā, lai dotos uz savu dzīvesvietu centra virzienā.

Ludvigs ir tiesu eksperts ieroču identifikācijā, šāvienu pēdu un apstākļu izpētē, kā arī ieroču, speciālo pašaizsardzības līdzekļu un to munīcijas diagnostiskajā izpētē, kā arī sprādzientehniskajā izpētē, liecina Tiesu ekspertu reģistrā pieejamā informācija.

Vīrietis ir 180 centimetrus garš, druknas miesas būves, nodzītiem matiem. Vīrietis bija ģērbies džinsa auduma biksēs, jakā, zilā cepurē ar «Nike» simbolu, viņam kājās bija šņorējami zābaki. Pazudušajam bija melna mugursoma.

Ikvienu, kuram ir kāda informācija par Ludviga iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz ziņot, zvanot uz tālruņa numuru 67086678 vai 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu