Starptautiskās bērnu aizsardzības dienas pasākumi Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Rīgā šodien turpinās Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītie pasākumi,  informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā.

No plkst.11 līdz 17 Mežaparka Zaļajā teātrī ģimenes varēs piedalīties pasākumā «Mazā stiprinieka ceļojums apkārt pasaulei». Bērni varēs pārbaudīt sevi dažādās sportiskās aktivitātēs, stafetēs un konkursos, darboties radošajās darbnīcās.

Savukārt no plkst.11 līdz 16 Rīgas 31.vidusskolas teritorijā Skuju ielā 11 notiks svētki Vecmīlgrāvja bērniem «Sprīdītis laimīgajā zemē». Darbosies kokgriezēja, kalēja, pinēja un keramiķa darbnīcas, notiks veidošanas, zīmēšanas, mīklu minēšanas un veiklības sacensības, varēs apgūt loka šaušanu un navigācijas pamatiemaņas, izpētīt mobilo observatoriju, vizināties zirgu pajūgos, kā arī izbaudīt piepūšamās atrakcijas.

Plašo pasākumu programmu plkst.15 Rīgas kultūras un tautas mākslas centrā «Mazā ģilde» noslēgs bērnu vokālā ansambļa «Kolibri» koncerts «Ceļā uz Bimini!» ar Marta Kristiana Kalniņa un Evitas Zālītes piedalīšanos.

Rīgā bērniem veltīti svētki tiek organizēti jau 104.reizi. Šīs tradīcijas aizsācēji bija kādreizējie Vecmīlgrāvja kultūras dzīves veidotāji - kokrūpnieks un mecenāts Augusts Dombrovskis un skolotāja Marta Rinka.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu