Vai vīrietis spēj atklāt sievietes viltus orgasmu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Mēs labprāt runājam par savām slimībām, problēmām, par to, ka bērni neklausa un vīrs ir sliņķis, tomēr ļoti reti runājam par seksuālās dabas problēmām, bet par orgasma sasniegšanas problēmu nerunājam vispār.

Kaut liela daļa no mums labi zina, ka tā ir bieža problēma. Sievietes dažreiz orgasmu mēdz tēlot. Sliktāk ir tad, ja dažai no mums ir jāatzīst, ka visi orgasmi ir bijuši notēloti.

Vīrieša organisms ir tā veidots, ka, atšķirībā no sievietes, viņš nav spējīgs notēlot orgasmu. Vīrietis nespēj saprast, kāpēc kādam būtu jātēlo orgasms, ja to nav sasniedzis.

Seksuologi uzskata, ka katra sieviete kaut vai reizi dzīvē ir tēlojusi orgasmu. Katra trešā sieviete to dara regulāri, katrai piektajai sievietei orgasma tēlošana ir kļuvusi par pieradumu.

Pastāv vairāki šādas sieviešu izturēšanās iemesli:

1. Sievietei ir žēl sava partnera, kurš ļoti cenšas. Ja sieviete nesasniegs orgasmu, viņš var justies vainīgs un domās, ka viņš nav spējīgs viņu apmierināt.

2. Sieviešu vidū ļoti populārs ir stereotips, ka vīrieši dievina kaislīgas sievietes. Tāpēc sieviete cenšas pierādīt, ka viņa ir ļoti seksīga, karstasinīga, kaislīga kaķene.

3. Grūti atrast sievieti, kuru nevilinātu aktiermāksla. Daudzām sievietēm gulta ir tā vieta, kur viņas grib izmēģināt savu talantu. Turklāt dažkārt vienkāršāk ir notēlot orgasmu, lai viss jau beidzas un visi ir apmierināti, nekā turpināt dzimumaktu, labi zinot, ka pielietojamā seksa metode nedos seksuālu apmierinājumu.

4. Ir sievietes, kuras nekad nav sasniegušas orgasmu, īsti pat nezina, kas tas ir. Tā nebūt nav neizglītotība seksa jomā, tas vienkārši ir prakses un iemaņu trūkums. Vērts zināt, ka tās sievietes, kuras izjūt orgasmu katra dzimumakta laikā, visbiežāk pašas uzņemas atbildību par savu orgasmu. Tas nozīmē ka pasaka partnerim, kas viņm ir jādara, lai viņai būtu labi, vai arī pati sevi apmierina.

5. Dažkārt gadās, ka sievietei ir burvīgas atmiņas par izdevušos seksuālo dzīvi ar bijušo partneri, bet esošais partneris nespēj viņai sniegt tādas sajūtas. Te pilnīgi nevietā ir ieteikums mainīt partneri pret citu. Katram pārim ir pie sevis jāpierod, vienam otrs ir jāizzina. Vīrietis nav gaišreģis, viņam vajag pateikt priekšā, kā sniegt baudu mīļotajai sievietei.

Īslaicīga orgasma imitācija nav nekas slikts, ņemot vērā to, ka sievietes orgasms ir daudz sarežģītāks psiholoģisku un fizisku sajūtu sajaukums nekā vīrieša orgasms. Tas, vai sieviete konkrētajā brīdī sasniegs orgasmu vai ne, var būt atkarīgs ne tikai no partnera prasmes, bet arī no fonā skanošās mūzikas, iedegtas lampas vai no kaimiņu sarunām, kuras dzirdamas aiz sienas. Statistikas dati liecina, ka tikai 15% sieviešu ir spējīgas sasniegt orgasmu katrā dzimumakta reizē. Problēma sākas tad, kad teātris gultā kļūst par pieradumu, kad sieviete necenšas sasniegt orgasmu, bet tikai to imitē.

Vai vīrietis ir spējīgs atklāt šo spēli?

Pat ļoti pieredzējušam vīrietim ir ļoti grūti atklāt šo viltību. Vienīgi vīrietis, kurš labi zina savu partneri, ir spējīgs šo viltību atklāt. Vēl jo vairāk tāpēc, ka katra sieviete orgasmu pārdzīvo savādāk, tieši tāpat kā katrai sievietei baudu var sniegt pilnīgi kas cits. Visi mākslīgā orgasma elementi: kliedzieni, elsieni utt., ir ņemti no kino pasaules, tomēr patiesam sievietes orgasmam nav nekā kopīga ar silikona skaistuļu elsieniem televizora ekrānā. Imitējot orgasmu sieviete vairāk apmāna sevi, nekā savu partneri. Vīrietis ātri pierod pie tā, ka, lai apmierinātu savu partneri, pietiek ar dažiem glāstiem, pāris skūpstiem, dažām ķermeņa kustībām un  viņa jau kliedz svētlaimē. Katrā vīrietī, vairāk vai mazāk, mīt sliņķa gars. Vai viņš gribēs pulēties un gudrot jaunas seksa tehnikas, ja ir pārliecināts, ka gan viņš, gan viņa partnere ir sasnieguši to, ko bija vēlējušies?

Tomēr grūti vainot tikai un vienīgi sievieti. Viņa taču nedara to egoistisku iemeslu dēļ, bet gan tādēļ, ka vēlas būt seksīga, iekārojama un baidās tikt pamesta. Viņa vēlas parādīt, ka viņas partneris ir izcils mīļākais, pat, ja tas tā nav. Vienīgais padoms sievietei ir censties būt atklātai pret savu partneri un pret sevi pašu. Iečuksti partnerim ausī, kas viņam ir jādara, lai Tevi apmierinātu, uzņemies iniciatīvu, eksperimentē. Vīriešus ļoti uzbudina šādi mājieni.  Ņem iniciatīvu savās rokās un kļūsi par lielisku mīļāko!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu