Fotoradari fiksē jaunu ātruma rekordu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā ar fotoradaru fiksēts jauns ātruma rekords - 165 kilometri stundā (km/h) vietā, kur drīkst braukt ar 50. Bet kāds ātra auto īpašnieks jau saņēmis 24 protokolus par 900 latu lielu soda naudu, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

Kopš uz ceļiem atrodas stacionārie fotoradari, līdzšinējie rekordi ir krituši.

Tagad ātruma rekords ārpus apdzīvotas vietas, kur atļauts braukt ar 90 km/h, pieder kādam autovadītājam, kurš Olaines novadā traucās ar 191 km/h, otrajā vietā atstājot uz Jūrmalas šosejas fiksēto ātrumu - 185 km/h, savukārt «bronzu» iegūst arī uz Jūrmalas šosejas fiksētais 166 km/h.

Tie daudz neatpaliek no ātrumiem, kas fiksēti apdzīvotā vietā. Lai arī atļauts braukt ar 50 km/h, kāds Ulmaņa gatvē Rīgā pamanījās traukties ar 165 km/h. Otrajā vietā ir Siguldā fiksēts pārkāpums - 145 km/h. bet trešajā - Brīvības gatvē Rīgā noķertais 143 km/h.

Valsts policijas Satiksmes uzraudzības biroja pārstāve Daina Žvīgure atklāj, ka visvairāk atļautais braukšanas ātrums tiek pārkāpts plkst.15 un nākamais ir plkst.11 un plkst.12.

Vairāk skaties «Panorāmas» sižetā.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu